Ioana Constantin: "Este o lovitură ticăloasă aplicată Curții Constituționale din Republica Moldova. Românii de peste Prut se vor putea desprinde de influențele toxice"
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Sursă foto: Facebook: Ioana Constantin
Sursă foto: Facebook: Ioana Constantin
Ioana Constantin, politician al Partidului Mișcarea Populară, a transmis un mesaj în contextul mișcării făcute vineri de partidele pro ruse de la Chișinău, care au votat schimbarea din funcție a mai multor judecători ai Curții Constituționale. Schimbarea lor nu este însă permisă de Constituție. 

Ioana Constantin cataloghează mișcarea făcută ieri de partidele subordonate lui Igor Dodon drept o lovitură ticăloasă. Politicianul PMP subliniază necesitatea declanșării alegerilor anticipate în Republica Moldova. 

"Peste Prut, slugile Moscovei Dodon, partidul lui et. co au dat ieri o lovitură ticăloasă Curții Constituționale din R. Moldova și care pune sub semnul întrebării mecanismele democratice. Sunt speriați de anticipate, le e frică de cetățeni, de libertate, de democrație. Când îți e frică de oameni, recurgi la acțiuni în forță, dictatoriale. Anticipatele sunt singura soluție pentru R. Moldova, așa cum a pornit deja demersurile Maia Sandu. Pentru libertate și prosperitate. Iar românii de peste Prut vor putea acum să se desprindă nu doar de partidele anti-democratice, ci și de influențele toxice ale Federației Ruse. Viitorul R. Moldova este numai alături de România și Europa," a scris Ioana Constantin pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel