Ioana Constantin: Clotilde Armand a uitat să ne spună despre legăturile primarului Piedone cu firma conectată la mafia siciliană
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Ioana Constantin: Clotilde Armand a uitat să ne spună despre legăturile primarului Piedone cu firma conectată la mafia siciliană  /  Sursă foto: Facebook Ioana Constantin
Ioana Constantin: Clotilde Armand a uitat să ne spună despre legăturile primarului Piedone cu firma conectată la mafia siciliană / Sursă foto: Facebook Ioana Constantin
Ioana Constantin a vorbit despre noile informații referitoare la Brai-Cata, firma care operează în Sectorul 1.

Într-o postare pe Faacebook, Ioana Constantin a prezentat noi informații despre Brai-Cata, firma care operează în Sectorul 1:

„Clotilde Armand a uitat să ne spună că primarul Piedone a fost anul trecut directorul firmei Brai-Cata, firma nouă care operează în Sectorul 1. Pentru cei care nu cred nici cu documente oficiale, declarația de avere e aici: https://sector5.ro/.../declaratie-de-avere-popescu....

Desigur, primărița a uitat să ne spună și despre cei 3 acționari ai Brai-Cata din anii 2000, conectați direct la mafia siciliană - Cosa Nostra. La fel cum a uitat să ne spună și despre ultimul asociat suspectat de evaziune fiscală de milioane de euro.

Totuși, pentru transparență, nu pentru cifre pe Facebook: publicați contractul cu tot cu anexe, doamna Armand? Știți, noi la sectorul 1, de când cu Romprest, nu mai mergem pe încredere și pe postări pe Facebook.

Cetățenii din sectorul 1 n-au suportat gunoi, șobolani și gândaci ca să vină o firmă atât de controversată să opereze în sectorul 1.Publicați contractul. Cu anexe!“, a scris Ioana Constantin.

Ioana Constantin: Noua firmă de gunoi din Sectorul 1, legături cu mafia siciliană

Ioana Constantin a transmis un mesaj prin care demantelează modul în care Clotilde Armand a abordat problemele de la Sectorul 1:

„Veștile de la campionatul mondial de gunoi de la Sectorul 1 sunt grozave! Firma nouă de gunoi a avut la începutul anilor 2000 legături cu mafia siciliană. Direct oameni din Cosa Nostra, legături la cel mai înalt nivel cu mafia siciliană. Oare la asta se referea Clotilde zilele trecute când ne vorbea de mafia italiană și își dorea aceasta nouă firmă?! Între timp, Romprest a pus pe site un contor să vedem cât ne costă zilnic războiul lor.

Nu mai vorbesc despre istoricul noii firme care e plin de patroni prinși în tot felul de dosare de evaziune fiscală uriașă.

Curat murdar! Ca la Paris. Iar cetățenii plătesc de acum la dublu. Timpul va demonstra că incompetența lui Clotilde și dorința de a-și face imagine a adus mai mult prejudicii sectorului 1. Dacă - și dorea să ne scape de Romprest, de mafie în general, acționa diferit de la început, când primăria era într-o poziție favorabilă. Vom plăti enorm incompetența ei și corupția altora (...)“, a scris Ioana Constantin pe Facebook (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel