Invitaţie la mişcare! Baza Sportivă Vitan îşi deschide porţile
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 21 iun 2022, 14:12
WhatsApp
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a inaugurat astăzi, 21 iunie baza sportivă „Vitan”, construită în această primăvară, în doar 3 luni.

Edilul a explicat că bucureștenii din Sectorul 3 au acum la dispoziție încă o bază sportivă unde se pot practica diferite sporturi în condiții excelente. “Suntem bucuroși că am reușit în doar trei luni construirea de la zero a acestei baze sportive pentru iubitorii de sport din Sectorul 3. Fie că doriți să jucați fotbal, baschet, tenis de câmp sau de picior, tenis de masă, găsiți aici terenuri dedicate acestor sporturi, utilate la standarde europene. Accesul este gratuit și vom implementa și un sistem de rezervări, de asemenea gratuite. Baza sportivă beneficiază și de nocturnă, dar și de un loc de joacă pentru cei mici și multe locuri de parcare. Nu este prima bază sportivă construită de noi și vor urma și altele pentru că încurajăm mișcarea în aer liber. Așadar vă invităm la sport!"

Ce sporturi poți practica la noua bază sportivă Vitan

Baza, ce are ca acces strada Drumeagului, are o suprafață sportivă  (doar terenurile de sport) de 7500 metri pătrați, la care se adaugă un spațiu verde amenajat cu gazon și copaci, este iluminată până la miezul nopții și cuprinde următoarele facilități pentru amatorii de mișcare:

- un teren mare de fotbal cu suprafața de 1125 mp

- două terenuri de minifotbal, fiecare cu suprafața de 740 mp

- două terenuri de tenis de câmp, fiecare cu suprafața de 750 mp

- trei terenuri de tenis de picior, fiecare cu suprafața de 550 mp

- o zonă pentru baschet cu șase panouri de 650 mp

- un teren de volei

- un loc de joacă pentru copii

- două mese de ping pong

Tot aici fost amenajat și un spațiu verde gazonat și au fost  plantați 258 de copaci, din speciile platin de munte, platani, mesteacăn, plopi și 7.100 de fire de hibiscus. Pentru cei care vor veni la baza sportivă cu mașina au fost amenajate 100 de locuri noi de parcare.

Îndemnul primarului

Negoiță a povestit public că a suferit o mică accidentare la fotbal, dar după ce se recuperează va intra din nou pe teren, deoarece sportul e foarte important pentru sănătate. Și a lansat o invitație: „Trebuie să faceți sport! Eu nu m-am lăsat de sport. Iau o mică pauză acum, dar apoi vreau să ne vedem aici, pe baza sportivă, să facem un tenis, un fotbal împreună! Sportul înseamnă sănătate, viață, sportul e absolut necesar. Haideți să facem sport! Vă invit pe baza de la ADP, din Calea Vitan!”, a transmis primarul Robert Negoiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?