Urmărește emisiunea live
Întrebări care ar şubrezi ipoteza sinuciderii Mădălinei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
crime-scene
crime-scene

Potrivit primelor cercetări, ipoteza sinuciderii este prima variantă pe care se merge în cazul decesului cântăreței Mădălina Manole. Totuși, sunt câteva întrebări care trebuie să primească răspuns.

De ce și-ar lua Mădălina Manole viața în toiul nopții cu soțul ei în casă chiar de ziua ei? De ce nu a plecat în altă parte?

De ce nu s-a trezit Mircea Petru în momentul în care artista s-a prăbușit pe podea? Zgomotul ar fi fost destul de puternic.

De ce ar vrea Mădălina Manole să se sinucidă, dacă i s-a împlinit cel mai mare vis al ei? Acela de a avea un copil.

Chiar poate fi vorba de o depresie post-natală, la mai mult de un an de la naștere? Specialiștii din domeniul medical spun că depresia postnatală apare în primele 6 luni de la naștere.

De ce ar fi trimis un mesaj pe telefonul soțului când putea să-i lase un bilet? În plus, telefonul ar fi putut suna sau vibra în momentul primirii mesajului, ceea ce l-ar fi trezit pe soțul ei.

În cazul precedentei intoxicaţii, cu paracetamol, medicii cred că ar fi fost mai degrabă o încercare de a atrage atenţia, o mimare a sinuciderii. Nu cumva, mesajul pe mobil şi varianta neobişnuită aleasă au încercat, fie şi la nivelul subconştient, să-i lase portiţe de scăpare. Dacă e aşa, se pare că aceste şanse au fost irosite, iar artista nu a mai putut fi salvată.

Anchetatorii au fost rezervați în declarații, dar au accentuat faptul că de un accident sau crimă nu poate fi vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel