Întrebare referendum: Iohannis, întâlnire decisivă cu reprezentanți ai sistemului judiciar
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, miercuri, cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar. 

"Preşedintele României va avea, miercuri, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar", a confirmat Administraţia Prezidenţială, potrivit Agerpres.

Judecătorul Cristi Danileţ a scris luni pe Facebook că miercuri, la ora 17,00, reprezentanţii magistraţilor (asociaţii profesionale şi instituţii judiciare) sunt invitaţi la Palatul Cotroceni să aibă o discuţie pe tema reformei justiţiei şi a referendumului pe justiţie şi că urmează să participe şi el la această întâlnire. 

Marţi, şeful statului a avut consultări cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie. La final, Elena Ghioc, fondator al organizaţiei Iniţiativa România, a anunţat că preşedintele a transmis în cadrul întâlnirii că referendumul pe tema Justiţiei va fi organizat pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel