Întrebare referendum 2019. Cristescu, mesaj dur. Vine în ”ajutorul” lui Iohannis
Autor: D.C. | Publicat pe: 26 Martie 2019, 14:25
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Radu Cristescu, membru al Partidului România Unită, a răspuns provocării lansate de DC News mai multor politicieni și a spus ce întrebare ar trebui să pună Klaus Iohannis la referendumul pentru justiție.

”Mediocrul lent a moștenit de la Băsescu și sfătuitorii săi schema cu referendumul la alegeri încălcând recomandările Comisiei de la Veneția! Deci nu mai contează ce întrebare va fi... dacă pentru Klaus Iohannis Europa este bună doar când îi condamnă pe adversarii lui politici, dar se șterge pe picioare cu Europa când el și turma lui au alte interese... interese de gașcă!”, a spus Radu Cristescu, membru PRU, pentru DC News.

Radu Cristescu, două variante de întrebări pentru referendumul lui Klaus Iohannis:

”Sunteți de acord să dau înapoi banii obtinuți în mod fraudulos prin închirierea unei case obținute în mod ilegal prin acte false și înșelăciune?

”Vreți o justiție selectivă bazată doar pe denunțuri, nu și pe probe, unde să indic eu (n.r. - Klaus Iohannis) DNA-ului ce adversari politici să ancheteze și aresteze?”

DCNews organizează un concurs pe tema referendumului. Poți câștiga 500 de lei dacă vei ghici! Înscrie-te AICI: Referendum 26 mai 2019 Iohannis - ÎNTREBAREA îți aduce un premiu. Participă și tu!

Preşedintele Klaus Iohannis declanşează seria consultărilor pe tema organizării, concomitent cu alegerile europarlamentare, a unui referendum pe justiţie. Administraţia prezidenţială anunţă că marţi, 26 martie, au loc "consultări cu reprezentanți ai societății civile pe tema referendumului pentru justiție, în Sala de Consiliu, Palatul Cotroceni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?