Interviu cutremurător cu tatăl tinerei de la Costin Georgian
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Tatăl tinerei de 22 de ani, împinsă de Magdalena Șerban, a povestit momentele de groază prin care a trecut fiica sa. 

”Copilul s-a dus mai departe, la dentist, a făcut o criză acolo, m-am dus, am luat-o și am sunat la 112, cam la 45 de minute după ce a fost împinsă. Și 112 m-a trimis la Costin Georgian ca să investighez eu. Am stat aproape două ore la poliție. În fața noastră era o doamnă cu un copil care-i spunea polițistului că și-a uitat geanta pe un peron. Dl polițist, foarte drăguț, a venit și ne-a întrebat, i-am spus că a fost împinsă în fața metroului. Acum, sincer, e ca și cum i-ai spune unuia: `dom`ne, s-a întâmplat lucrul ăsta` și el răspunde `hai, dom`ne, poate nu a fost chiar așa`. Nu a crezut din prima. Nu s-a îndoit, dar a spus `nu am ce să fac, sunt singur, trebuie să termin și cu doamna, să-i iau declarațiile, are un copil mic`. La un moment dat, am vrut să plecăm. La ora 19:00, abia am fost băgați ca să dăm declarații.” a spus tatăl fetei de la stația de metrou Costin Georgian. 

Tânăra de 22 de ani a făcut handbal și a avut forța în picioare ca să stopeze acțiunea criminalei. 

Momentul atacului

”Ea stătea pe telefon, a venit în spatele ei, a împins-o, ea a crezut că e o glumă, că e un prieten. În secunda când a întors capul, o fracțiune de secundă, s-a dus până-n dunga galbenă cu ea și-n secunda următoare a mai împins-o o dată. Când și-a dat seama că nu e glumă, a pus dreptul în față și a stopat-o. A opus rezistență, fiind mai puternică în picioare și a făcut pași în jur de 4-5 metri. Era prima victimă și probabil că nu mai urma a doua. Mai avea un centimetru și depășea peronul, deja avea piciorul în aer. Un înger păzitor a fost acolo”, a mai spus bărbatul. 

[citeste si]

”Ea a zis așa, când cobora scările a văzut-o pe persoana asta în stânga, pe partea opusă față de locul de unde ea lua metroul. Când a coborât, fata noastră s-a uitat și a aruncat inopinat ochii la femeia asta, ea pur și simplu o fixa. Ea și-a văzut de drum, a ajuns la mijlocul peronului și s-a întâmplat ce v-am spus mai devreme.” a povestit tatăl tinerei de 22 de ani. 

”Au sărit câțiva cetățeni și a început să țipe `nu, dom`ne, că mi-a luat banii, mi-a luat banii`” a mai spus tatăl tinerei. Apoi nu a ajutat-o nimeri pe tânără cu nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel