România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 18 sep, 11:54
Instalația termică de pe Bulevardul Decebal, SENZORIZATĂ. ”Vor ști din BIROU dacă există vreo fisură”
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 şi candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la alegerile locale, a anunțat ce investiții au fost făcute pentru lucrările de pe Bulevardul Decebal din Capitală, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Vreau să vă dau un detaliu. Toată instalația termică de pe Bulevardul Decebal este senzorizată. Peste 30, peste 50 de ani, dacă există vreo fisură în instalație, cei de la RADET vor ști din birou, de la calculator, unde anume există o fisură pentru că repet, toate țevile sunt senzorizate, adică au niște fire cu senzori pe ele.

Totul este dotat cu vane electrice care pot fi manipulate de la distanță. Le închizi și de deschizi de pe calculator, nu mai trebuie nimeni să meargă la fața locului. Ei bine, din 70 de milioane, aproape 20 de milioane au costat doar utilitățile, ca să nu mai discutăm despre țeava de apă care este făcută la cel mai înalt nivel cu fontă ductilă care este scumpă, dar care 100 de ani nu mai ai ce să umbli acolo. Este și foarte bună din perspectivă sanitară. Știți că acolo unde ruginește țeava, aceasta se duce în apă și nu e sănătos?", a declarat Robert Negoiță, în exclusivitate pentru DC NEWS.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro