Inspector şcolar confirmat cu COVID. S-a întâlnit cu Monica Anisie şi Costel Alexe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Inspector şcolar confirmat cu COVID. S-a întâlnit cu Monica Anisie şi Costel Alexe

BUCUREȘTI (MEDIAFAX) - Un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi, cu funcţie de conducere, a fost confirmat cu infecţia cu noul COVID-19. Potrivit reprezentanţilor ISJ Iaşi, inspectorul a fost prezent la o întâlnire cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, dar s-au respectat normele de distanţare socială.

Inspectorul şcolar de la Iaşi a fost confirmat marţi seară cu infecţia.

Cadrul didactic care are funcţie de conducere în inspectorat a participat luni la întâlnirea cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, ce a avut loc la sediul ISJ Iaşi. Inspectorul nu s-a simţit bine marţi şi a fost testat. 

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi ( n.r. miercuri ), toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice", au anunţat reprezentanţii DSP Iaşi, printr-un comunicat de presă. 

Luciana Antoci, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi, a declarat pentru MEDIAFAX că „în timpul vizitei s-au respectat toate normele, iar pe definiţia de contact pe care o are metodologia DSP-ului nu se pliază nicicum contactul cu doamna ministru".

Angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi vor lucra prin telemuncă în perioada următoare, relaţiile cu publicul se vor face online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel