Inovație în lumea cofetăriei. Prăjiturile care te fac să slăbești
Data publicării:
Autor: Sirbu Alexandra
WhatsApp
prajituri klever kalories
prajituri klever kalories

O cofetărie din Marea Britanie susține că a descoperit rețeta pentru prăjiturile care te ajută să slăbești. Ele conțin ingrediente care ajută la funcționarea mai bună a organismului și care în același timp, nu au prea multe calorii. 

Aceste produse conțin atât ingrediente naturale care se folosesc pentru batoanele de slăbit, cât și unele care se regăsesc în băuturile energizante. Ele includ L-carnitină, guarana și ceai verde. Noile prăjituri nu au mai mult de 150 de calorii și se găsesc în mai multe variante menite să satisfacă toate gusturile: cu tiramisu, ciocolată, cremă de vanilie, caise, miere, cocos sau chiar cremă de zahăr ars.

Fondatoarea companiei Klever Kalories, Saba Yousouff, a explicat cum i-a venit ideea noilor prăjituri. "Ca o tânără femeie care munceşte înţeleg dorinţa şi efortul necesar pentru a avea o siluetă frumoasă. Dar alimentele cu puţine calorii de pe piaţă nu mă satisfăceau", a spus ea.

Specialistul în nutriție, Charlotte Stirling-Reed, le-a atenționat pe femei să aibă mare atenție cu produsele de acest gen. "Din păcate nu există o pastilă minune care să te facă să slăbeşti. Sfatul meu este să ne păstrăm forma fizică bună printr-o dietă echilibrată şi prin activitate fizică", a explicat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel