INNA și The Motans, peste 11 milioane vizualizări pe YouTube!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
După „Nota de plată”, INNA și The Motans s-au reunit pentru o nouă colaborare: piesa „Pentru că”.

Cu peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1, conform Mediaforest, un veritabil hit de vară!

„Mă bucur că piesa „Pentru că” a fost atât de bine primită de publicul din România, este sinceră, de suflet, cu un mesaj în care ne regăsim cu toții. Mulțumim radiourilor pentru susținere și lui Motanu’ (The Motans – Denis) pentru această colaborare. La mai multe, cel puțin la fel de succes” , a spus INNA.

(oar_w460)

                           Sursa foto: Facebook

Single-ul anterior al INNEI cu The Motans, „Nota de plată”, are aproape 20 de milioane de vizualizări. În plus, piesa lui The Motans, „Jackpot”, a fost difuzat în rotație pe radiourile și televiziunile muzicale de specialitate, ocupând locul 1, și are peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul „Nirvana” pe care este inclus single-ul cu același nume, dar și „Ruleta”, ”Gimme Gimme”, „Nota de plată” cu The Motans, precum și piese noi: “Don’t Mind”, “Dream About the Ocean” sau “My Dreams”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel