Inna, huiduită la Satu Mare, după un salut în maghiară. Reacția reprezentanților artistei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inna, huiduită la Satu Mare, după un salut în maghiară. Reacția reprezentanților artistei / Foto: Facebook Inna
Inna, huiduită la Satu Mare, după un salut în maghiară. Reacția reprezentanților artistei / Foto: Facebook Inna
Inna ar fi fost huiduită la Satu Mare, după ce i-a salutat pe fanii de la un concert în maghiară.

Inna ar fi fost huiduită la Satu Mare, după ce i-a salutat pe fanii prezenți la un concert organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Satu Mare în limba maghiară, a relatat presa locală, scrie Gazeta de Nord Vest. În loc să spună în limba română ”Ce mai faci, Satu Mare”, artista s-a adresat în maghiară și le-a spus fanilor: ”Mit csinals, Satu Mare”.

În acel moment, mai mulți oameni din public ar fi huiduit-o pe cântăreață. Sursa citată scrie și că unii dintre cei prezenți ar fi renunțat să mai asiste la concert și au plecat, după salutul Innei, deși imaginile prezentate nu arată că situația a fost chiar atât de gravă. Artista plecat de la Satu Mare direct la Budapesta, la un alt concert.

VEZI ȘI: Oracolul vedetelor. 20 de lucruri pe care nu le știai despre INNA

Ce spun reprezentanții artistei: "Pe tot parcursul concertului, artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară"

După apariția acestei știri, preluată și de alte site-uri, reprezentanții artistei au venit cu o reacție. Aceștia au spus pentru Spectacola.ro că artista nu ar fi fost huiduită și nimeni din public nu ar fi părăsit concertul după acel presupus eveniment. 

Mai mult, aceștia au pus la dispoziția publicului mai multe filmări și imagini din timpul concertului, dar și de la finalul acestuia, din care se poate observa că spectacolul s-a desfășurat fără incidente. De asemenea, aceștia au atras atenția că  video-ul postat de presa locală a fost tăiat imediat după ce Inna salută publicul în limba maghiară și că nu reiese, nici acolo, că artista ar fi fost huiduită de public. 

VEZI ȘI: Inna, de URGENȚĂ la SPITAL. Vestea ACCIDENTULUI i-a SPERIAT pe toți: Cea mai TÂMPITĂ

”Prezența Innei pe scena de la Satu Mare nu a fost întâmpinată cu huiduieli, lucru evident încă din video-ul preluat de pe site-ul din presa locală din Satu Mare, unde oamenii reacționează la salut și la menționarea numelui orașului. De altfel, pe tot parcursul concertului, artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară, pentru a se adresa unei părți a publicului.

De altfel, evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și maghiară, dar și comunicarea online și signalistică la scenă, la fel. La concert, au fost prezenți 10 000 de oameni care au cântat și au stat la scenă pe tot parcursul concertului, dovadă stau video-urile și fotografiile furnizate. În plus, după concert, artista a stat aproximativ o oră la fotografii în culise”, a declarat un reprezentant al Innei pentru Știri de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel