Unul dintre aceste trucuri te va ajuta să pregătești cele mai delicioase legume la cuptor. Este suficient să adaugi un singur ingredient secret și mâncarea va fi mai aromată și mai consistentă.
Mâncarea făcută din legume obișnuite o poate depăși pe cea de carne, dacă este făcută corect.
De exemplu, gospodinele cu experiență recomandă să nu renunți la potențiatorii naturali de gust și aromă. Astfel de ingrediente vor face legumele mai aromate și mai sățioase.
Omletă italiană cu ardei gras și verdeață: o rețetă copioasă pentru micul dejun
Mulți bucătari folosesc potențiatori naturali de aromă. Aceștia dezvăluie nu doar gustul legumelor, ci și al altor ingrediente.
Deci, pentru a face o mâncare delicioasă din legume coapte, trebuie să adaugi sare și zahăr, care sunt cei mai accesibili potențiatori de gust și aromă.
Chifteluțe de pui cu dovlecei și ghimbir. Au un gust uimitor și se fac ușor
Un astfel de fel de mâncare din legume coapte la cuptor conține un minim de calorii, de aceea poate fi consumată și de persoanele care țin la siluetă. Iar dacă vei stropi legumele coapte cu ulei de măsline, oțet balsamic și cașcaval, dat prin răzătoare, atunci preparatul merită cele mai mari laude.
Prepară o salată cu ciuperci, fasole și murături. Este delicioasă și foarte sățioasă
Salata se prepară repede. Produsele nu vor fi supuse unui tratament termic îndelungat, iar ciupercile proaspete prăjite pot fi înlocuite cu ciuperci din conservă.
Ingrediente:
conservă de fasole - 1 bucată,
ciuperci - 400 grame,
castraveți murați - 250 de grame,
ceapă - 3 bucăți,
morcov - 1 bucată,
ulei 50 ml,
usturoi - 1 căpățână,
sare și piper după gust.
Rețeta, pas cu pas
Puteți folosi atât fasole roșie, cât și fasole albă. Curățați ciupercile și tăiați-le felii subțiri. Ceapa se curăță și se taie cubulețe. Morcovul se curăță și se dă prin răzătoare. Scurgeți lichidul din conserva de fasole. Tăiați castraveții murați fâșii.
Salată cu ciuperci, fasole și murături. O rețetă rapidă și sățioasă
Puneți o tigaie cu puțin ulei pe aragaz. Când uleiul este încins, adăugați ciupercile și prăjiți-le ușor. Procedați la fel cu ceapa și morcovii.
Se amestecă toate ingredientele într-un bol. Adăugați usturoiul pisat, Asezonați cu sare și piper. Dacă doriți, puteți stropi salata cu mărar și ceapă verde. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- SUA și Coreea de Sud blochează transporturile de petrol din Coreea de Nord. Cooperare ilegală cu Rusia, suspectată
- Ruptura dintre Harry și William, tot mai adâncă. Condiția Ducelui de Sussex pentru a veni de Paște în Marea Britanie
- Musaca de post, rețeta simplă. Cine a zis că fără carne n-are gust?
- Modificare majoră în Programul Casa Verde Fotovoltaice 2024. Laurențiu Neculaescu (AFM): Am învățat de anul trecut / video
- Horoscop 27 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să facă schimbări la serviciu. Șefii te vor privi cu alți ochi
- Șoferii, constrânși fizic să reducă viteza. Titi Aur, despre măsura care îi deranjează pe teribiliști: Forțată, dar necesară! / video
- Cele mai vândute telefoane din lume. Samsung nu este nici măcar în top 10
- Mircea Coșea analizează ”războiul șefilor de la guvern cu șefii BNR”: Trebuie să ne speriem!
- Casa Verde Fotovoltaice 2024. Laurențiu Neculaescu, AFM: Buget record! Actele necesare
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- Ce face America pentru noi? Adrian Zuckerman: Nimic. Dacă România vrea să aibă de-a face cu rușii, nu se uită
- Ai încredere în parapetul de pe marginea drumului? Expert auto: Pe lumea asta nu există bun și ieftin
- Poți să faci bani din gunoi cu bani de la stat. Condițiile în care poți lua de la 2 mil. lei în sus