Ingredient GREȘIT din salata de boeuf
Salata de boeuf este nelipsită de pe masa de Revelion 2019! Orice gospodină încearcă să o prepare cât mai gustos.
Multe gospodine fac o greșeală când vine vorba despre salata de boeuf. Pentru o salată de boeuf cât mai gustoasă, este recomandat să se folosească carnea de vită în locul celei de pui. Carnea de vită este cea care dă adevăratul gust salatei de boeuf.
Cum se prepară o salată de boeuf delicioasă
Pentru început aveți nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi, 400 de grame de castraveți și gogoșari murați și 450 de grame de carne de vită. Puneți la fiert cartofii, morcovii și carnea de vită.
După ce au fiert suficient, ingredientele sunt tăiate în cubulețe mici și sunt amestecate cu mâna, pentru a combina cum se cuvine aromele. Ulterior adăugați, în funcție de preferințe, maioneză.
VEZI ȘI: Salată de boeuf dietetică. Cea mai bună REȚETĂ. Hâncu: Iată secretul!
Ouă umplute REȚETĂ delicioasă de Revelion 2019
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News