INFOTRAFIC: situaţia drumurilor înainte de weekend
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 19 ian 2018, 12:18
WhatsApp
INFOTRAFIC: Nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţie oprită, iar toate porturile constănţene au fost deschise.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează vineri că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, traficul rutier a revenit la normal pe DN 15C Târgu Neamţ - Piatra Neamţ, unde anterior fusese blocat la km 37+700, în zona localităţii Agapia (judeţul Neamţ), după ce un TIR a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în şanţ.

În judeţul Argeş, circulaţia rutieră pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea a revenit la normal. Din cauza răsturnării unui autotren pe carosabil, traficul fusese îngreunat la km 152, în zona localităţii Deduleşti.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (ninsoare, viscol), sunt închise circulaţiei rutiere următoarele tronsoane de drumuri judeţene:

* în judeţul Tulcea: DJ 222E Sarighiol de Deal - Casimcea
* în judeţul Caraş-Severin: DJ 608A Telescaun - Muntele Mic
* în judeţul Iaşi: DJ 244F Bohotin - Mojna şi DJ 282 Movileni - Gropniţa
* în judeţul Vaslui: DJ 247 Codăeşti - Dăneşti. Sursa citată precizează că toate porturile constănţene au fost deschise.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?