Îndepărtează gelul de pe unghii acasă, fără acetonă. Iată câteva metode simple
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Îndepărtează gelul de pe unghii acasă, fără acetonă. Iată câteva metode simple. Sursa - pixabay.com
Îndepărtează gelul de pe unghii acasă, fără acetonă. Iată câteva metode simple. Sursa - pixabay.com
Nu ai timp sau bani să mergi la salon? Atunci trebuie să știi cum să îndepărtezi gelul de pe unghii acasă.

Cum să îndepărtezi gelul acasă fără a-ți deteriora unghiile? Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți tai unghiile cât mai scurt. De asemenea, tăierea poate „ridica” gelul.

Șapte secrete care te vor face instantaneu să pari mai tânără

Metoda unu. Această metodă funcționează dacă stratul de gel are mai mult de două săptămâni și se vede cum unghia a crescut. Tratează decalajul dintre gel și unghie cu un jet de apă. Poți crește presiunea apei pentru a obține efectul dorit. Împinge ușor gelul cu degetul, dar asigură-te că procedura cu apă nu se transformă într-un peeling banal care dăunează unghiilor. Gelul ar trebui să cadă ușor și nu smuls de tine.

Uleiuri esențiale naturale care mențin pielea tânără și sănătoasă

Metoda a doua. Apa nu a ajutat? Încearcă să utilizezi ulei de măsline sau ulei pentru cuticule. Masează unghiile cu lac și așteaptă. Uleiul te va ajuta să îndepărtezi gelul de de unghie.

Metoda trei. Dacă apa  sau uleiul nu au slăbit manichiura, încearcă să înmoi unghiile în apă caldă. Toarnă apă caldă într-un bol, adaugă sare și puțin lichid de spălat vasele, apoi se scufundă degetele în soluție pentru 20 de minute. După aceea, usucă-ți unghiile și vezi cum gelul începe să se desprindă.

Cel mai bun tratament pentru creșterea sprâncenelor și genelor. Îl poți face acasă din câteva produse

Pasul final: folosește o pilă de unghii. După ce elimini cea mai mare parte a gelului, vor rămâne în continuare zone mici acoperite cu gel. Pentru a scăpa în sfârșit de ele, șlefuiește-le cu o pilă de unghii. Nu uita să-ți usuci complet mâinile înainte de a face acest lucru și asigură-te că îndepărtezi oja, nu stratul superior al unghiei. Când ai terminat, aplică pe degete ulei de cuticule (puteți folosi ulei de măsline sau uleiul de cocos), apoi o cremă hidratantă pentru mâini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel