Incident la metrou, în stația Poenaru. ”Posibilă tentativă de suicid”
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: captura video DCNews
FOTO: captura video DCNews
Un incident s-a petrecut în această dimineaă în stația de metrou Petrache Poenaru.

Luni dmineață, stația de metrou Petrache Poenaru este închisă după ”o posibilă tentativă de suicid”, informează Metrorex, citat de Agerpres.

Astfel, trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între stațiile Dristor 2 - Gara de Nord 1, linia 1 și Republica - Eroilor 1, linia 1.

Citește și: Circulație îngreunată pe Magistrala 2 din cauza unor scandalagii. Imagini de la metrou/ Două incidente raportate de Metrorex

”Astăzi, 2 septembrie 2024, la ora 05:48, în stația de metrou Petrache Poenaru, linia 2 a avut loc o posibilă tentativă de suicid. 

În urma acestui eveniment regretabil, circulația trenurilor a fost reorganizată. Astfel, trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între stațiile Dristor 2 - Gara de Nord 1, linia 1 și Republica - Eroilor 1, linia 1. Stația de metrou Petrache Poenaru este închisă pentru intervenție.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru a interveni în acest caz”, se arată în informarea companiei.

Conform procedurilor interne ale companiei, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel