Încet, încet, toamna îşi intră în drepturi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Vineri, în jumătatea estică a ţării cerul va fi mai mult noros şi pe suprafeţe restrânse va ploua slab. În plus, temperatura aerului continuă să scadă şi devine normală pentru această dată. În restul teritoriului e soare, dar vântul se agită temporar prin Moldova, Dobrogea, în Băragan şi la munte. La amiaza valorile termice pornesc de la 16...17 grade în zona subcarpatică a Moldovei şi ajung la cel mult 25....26 de grade în Banat şi Oltenia.

Şi în Bucureşti se răcoreşte vineri, este noros şi sunt condiţii să plouă slab şi tredător. Temperatura maxima nu trece de 22...23 de grade, valoare normală pentru această dată.

Sâmbătă, cea de-a doua lună a toamnei începe cu vreme în general frumoasă. Nori şi izolat ploi slabe vor mai fi în Dobrogea, Bărăgan şi în sudul Moldovei, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil. Temperatura aerului depăşeşte din nou norma climatologică a datei în majoritatea regiunilor: valorile maxime pornesc de la 20 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi ajung la 27...28 de grade în Oltenia şi în vestul Munteniei. Norii se răresc sâmbătă deasupra capitalei, iar soarele încălzeşte din nou atmosfera până la 25...26 de grade la amiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel