Incendiul din Bucureşti a fost lichidat. 6 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Flăcările care au aprins Sectorul 3 preţ de mai multe ore au fost stinse. 

UPDATE 10:40: Incendiul din Sectorul 3 a fost lichidat, a anunţat miercuri seara ISU Bucureşti-Ilfov. Au necesitat îngrijiri medicale şase persoane, şi anume: două persoane expuse la fum, o persoană cu plagă tăiată la nivelul unui membru superior, două persoane cu atacuri de panică şi o persoană cu arsuri superficiale la nivelul membrelor inferioare ce a fost transportată la spital.

UPDATE 17:20: Trei persoane au fost asistate medical, miercuri după-amiază, în urma incendiului care se manifestă la trei case, în Sectorul 3. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, dintre persoanele asistate una avea arsuri superficiale la membrele inferioare, fiind transportată la spital, o alta a fost expusă la fum, iar o a treia persoană a avut un puseu hipertensiv. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp, precizează sursa citată. Se acţionează pentru localizare.

Dispozitivul de pompieri care acţionează pentru stingerea incendiului care se manifestă la mai multe case din Sectorul 3 a fost suplimentat, fiind alertate 20 de autospeciale de stingere, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, la faţa locului sunt prezente patru echipaje SABIF şi opt ambulanţe SMURD.

Trei case ard, miercuri după-amiază, în Bucureşti, într-un incendiu în urma căruia două persoane au solicitat îngrijiri medicale, anunţă ISU Bucureşti Ilfov.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a produs pe intrarea Sectorului din Bucureşti.

"Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului a trei case. Până în acest moment au fost evacuate două persoane, două persoane solicită îngrijiri medicale (una din cele doua persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua intoxicată cu fum). În acest moment se lucrează la localizarea incendiului", precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate.

Locuitorii unui bloc aflat în imediata vecinătate a incendiului au fost evacuaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel