Incendiu puternic în Dâmbovița. O persoană găsită carbonizată
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Un incendiu puternic a cuprins o gospodărie din comuna Comișani. 

În anexă a fost găsit, carbonizat, trupul unei persoane. De asemenea, o altă persoană a suferit un atac de panică și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, scrie dbonline.ro.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște, care au acționat cu 3 autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.

"La locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta  la o anexă și la acoperișul casei. În scurt timp, incendiul a fost localizat. Acesta a afectat o suprafață de circa 50 de metri pătrați. În anexă, a fost găsită o victimă, carbonizată. O altă persoană a suferit un atac de panică și a fost preluată de echipajul SMURD Târgoviște și a fost transportată la UPU Târgoviște. În urmă cu puțin timp, incendiul a fost lichidat”, au transmis pompierii dâmbovițeni.

Citește și:

Explozie într-un bloc din Constanța

O explozie a avut loc și într-un bloc din Constanța, zilele trecute și o persoană a suferit arsuri grave, potrivit Agerpres.

"Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al Judeţului Constanţa au fost solicitaţi să intervină astăzi pe Aleea Violetelor din Constanţa. Din primele informaţii, a avut loc într-un apartament o explozie", se menţionează în informarea transmisă de reprezentanţii ISU Constanţa.

Potrivit sursei citate, explozia nu a fost urmată de incendiu, iar în apartamentul în care a avut loc deflagraţia se aflau doi adulţi şi un copil.

O persoană în vârstă de aproximativ 60-65 de ani a fost rănită, cu arsuri de căi aeriene şi corp pe aproximativ 45% din suprafaţa corpului, fiind transportată în stare de conştienţă la spital.

La faţa locului au fost trimise pentru intervenţie două ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu scară pentru intervenţie la înălţime, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Altă explozie devastoatoare în Constanța. Zeci de apartamente, distruse

Două persoane au ajuns la spital în urma unei explozii urmată de incendiu, care au avut loc în luna aprilie, într-un bloc de garsoniere din municipiul Constanţa, fiind afectate 26 de locuinţe, transmite Agerpres. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", 20 de locatari au fost evacuaţi de către echipajele de intervenţie iar 71 de persoane s-au autoevacuat.

"În jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgenţă 112 am fost informaţi despre faptul că în Constanţa, pe aleea Egretei, la un bloc de locuinţe P+3, a avut loc o explozie urmată de incendiu. Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, 1 descarcerare, 3 SMURD tip B, 1 autospecială transport victime multiple şi 3 ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă", a informat ISU, printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, incendiul a izbucnit într-o garsonieră situată la etajul doi, fiind distrusă pe o suprafaţă de circa 25 metri pătraţi, iar în urma exploziei au fost afectate alte 25 de locuinţe. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel