Incendiu la un hotel din Mamaia. Au ars 400 de kg de materiale combustibile
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: DC News
Foto cu rol ilustrativ: DC News
Un hotel din Mamaia a fost afectat de un incendiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" transmite că un incendiu a izbucnit la hotelul Parc din staţiunea Mamaia și că oamenii s-au autoevacuat din clădire.

Au fost trimise cinci autospeciale de stingere incendii, două autoscări, o autospecială pentru transport persoane şi victime multiple, trei echipaje SMURD şi alte două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, informează sursa citată.

”Ard gunoaie şi diverse materiale aflate lângă piscina hotelului”, au mai spus reprezentanţii ISU.

Fațada hotelului a fost afectată

Focul s-a extins şi la faţada hotelului, însă incendiul a fost stins cu rapiditate de pompieri, anunță purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Anamaria Stoica.

”În urma incendiului au ars 400 de kilograme de materiale combustibile, iar focul s-a extins şi la faţada hotelului, la nivelul demisolului şi la parter, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. S-au autoevacuat 15 persoane, până la ajungerea echipajelor la faţa locului, dintre care doi bărbaţi au fost asistaţi de echipajele medicale, ambii refuzând ulterior transportul la spital”, a declarat Stoica, conform Agerpres.

Cauza izbucnirii focului este în curs de stabilire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel