Incendiu la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost deactivat Planul Roșu de Intervenție. 7 persoane au ajuns la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: ISU Tulcea
FOTO: ISU Tulcea
Acoperișul unui azil de bătrâni din Tulcea a luat foc. În clădire se aflau 40 de persoane.

UPDATE: ”În urma incendiului produs la azilul de bătrâni din municipiul Tulcea 33 de persoane au fost relocate la două centre de asistență socială din municipiul Tulcea, iar 7 persoane transportate la spital”, a transmis ISU Tulcea.

De asemenea, sursa menționată a precizat că Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat, precum și că ”pompierii acționează în continuare pentru lichidarea incendiului”.

UPDATE: ”Au fost evacuate 40 de persoane, acestea se află în curtea azilului, nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Tulcea.

Știrea inițială: Un azil de bătrâni din județul Tulcea a luat foc, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. 

”În imobil sunt aproximativ 40 de persoane, se procedează la evacuarea acestora. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul județului Tulcea a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

FOTO: ISU Tulcea

La locul evenimentului au fost alocate 3 mașini de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 3 ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Tulcea.

Totodată, în sprijinul ISU Tulcea se deplasează o mașină de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul ISU ConstanțaT, precum și o mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD de la ISU Brăila.

FOTO: ISU Tulcea

Misiunea este în dinamică.

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel