Data actualizării:
Data publicării:

Incendiu la subsolul clădirii Poliţiei municipale din Tulcea - Update

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik / stockgiu
Foto: Freepik / stockgiu
Incendiul izbucnit miercuri seara la subsolul clădirii Poliţiei Municipiului Tulcea a fost lichidat de către pompieri, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).  

Update

'Incendiul a fost lichidat în totalitate, iar în acest moment se intervine pentru evacuarea fumului', a precizat sursa citată. Anterior, reprezentanţii ISU Tulcea au transmis că la sosirea echipajelor de intervenţie întreaga clădire era cuprinsă de un fum provenit din zona subsolului. Nu au fost raportate victime. Incendiul a fost observat de un agent de poliţie care se afla în clădire şi care a şi anunţat prin apel la 112.

Știrea inițială

'La data de 31 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la subsolul clădirii Poliţiei Municipiului Tulcea ar fi izbucnit un incendiu', menţionează informarea transmisă de IPJ Tulcea.

Din primele verificări, cauza incendiului ar fi un scurtcircuit la nivelul unei magazii de la subsolul clădirii, precizează sursa citată. La faţa locului intervin trei autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea.

De asemenea, reprezentanţii ISU Tulcea au transmis că la sosirea echipajelor de intervenţie întreaga clădire era cuprinsă de un fum provenit din zona subsolului.

'Nu au fost raportate până la acest moment victime', arată ISU Tulcea. Incendiul a fost observat de un agent de poliţie care se afla în clădire şi care a şi anunţat prin apel la 112 forţele ISU Tulcea, mai precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel