Update/ Incendiu la Mănăstirea Turnu, din Prahova. A ars casa parohială
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţă la Mănăstirea Turnu din Prahova. Au ars acoperişul şi etajul 1 al casei parohiale. 

Update:  Incendiul care a izbucnit, marţi dimineaţă, la Mănăstirea Turnu din localitatea Târgşoru Vechi, focul cuprinzând casa parohială, a fost lichidat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

"În acest moment, incendiul este lichidat. Se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative", precizează ISU Prahova.

- ştirea iniţială - 

Incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidare, suprafaţa totală afectată de flăcări fiind de 600-800 mp, transmite ISU Prahova.

Iniţial, ISU a transmis că, din primele informaţii de la faţa locului, flăcările se manifestă generalizat la nivelul clădirii de lângă biserica mănăstirii, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp.

Forţele de intervenţie au fost suplimentate, la faţa locului aflându-se 3 ofiţeri şi 45 de Subofiţeri, arată sursa citată, conform Agerpres. 

Incendiu în Braşov luni seară

Luni seară, în curtea unei case din Braşov, o maşină a luat foc. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului, afirmă ISU Braşov. 

Potrivit sursei citate, incendiul, care s-a manifestat cu flacără şi degajare mare de fum, a fost stins înainte ca focul să se extindă la casă şi la un alt autoturism parcat în apropiere.

Focul a afectat partea din faţă a maşinii.

Conform ISU Braşov, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel