Incendiu cămin de bătrâni. Pompier rănit în timpul intervenției
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Ambulanță
Ambulanță
Un pompier a fost transportat la spital după ce a fost rănit în timp ce acţiona pentru stingerea incendiului izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la un cămin de bătrâni din Capitală. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bică, pompierul a fost internat în această unitate medicală după ce i-a căzut un obiect în cap în timp ce participa la intervenţie, însă e conştient şi se află în investigaţii. La acelaşi spital au mai fost internate alte trei persoane evacuate în urma incendiului. 

"Starea lor e bună, sunt conştienţi, prezenţi, fără niciun fel de problemă. (...) Au inhalat fum", a spus Bică. 

La Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt internate cinci persoane, două dintre acestea prezentând intoxicaţie cu fum, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, medicul Bogdan Opriţa. 

O altă persoană se află la Spitalul Universitar, iar şapte la Spitalul Sfântul Patelimon. 

"Toţi sunt conştienţi. Un pacient va fi internat pe secţia de terapie intensivă. A inhalat fum şi e cu funingine pe căile aeriene. Un alt pacient va fi internat pe secţia ortopedie, deoarece s-a rostogolit pe scări şi şi-a luxat umărul. Ceilalţi - pe secţia medicală pentru că sunt expuşi la monoxid de carbon", a afirmat purtătorul de cuvânt al spitalului Sfântul Pantelimon, Fiorela Mitoiu, referindu-se la cei şapte internaţi acolo. 

La Spitalul Sfântul Ioan, se află două persoane, starea acestora fiind bună, urmând a fi externate. 

O persoană a murit şi alte 19 au fost intoxicate cu fum, într-un incendiu care izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la un cămin de bătrâni din Capitală, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel