Incendii PUSE la sediile Vodafone și Telekom din Ploiești. Rețeaua a PICAT
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Marți seară trei incendii aprinse intenționat au fost puse în centrul Ploieștiului.

Trei incendii au fost puse intenţionat, marţi seară, în zona centrală a municipiului Ploieşti, în apropierea sediilor unor operatori de televiziune, internet şi telefonie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, focul a fost pus la o ghenă de pe strada Romană, dar şi la ghena fostului UPC, actual Vodafone, şi cea a Telekom.

"Cauza probabilă este acţiune intenţionată. (...) Nu avem informaţia că au fost afectate reţelele de telefonie", a transmis ISU.

La scurt timp după izbucnirea celor trei incendii, reţelele fixe de televiziune şi internet ale Vodafone au încetat să funcţioneze în municipiul Ploieşti şi localităţi de pe raza întregului judeţ. 

Incendiu violent la un hotel din Brașov în urmă cu o săptămână

Un incendiu uriaș a izbucnit la acoperișul unui hotel din localitatea Rupea. Este vorba despre hotelul Dumbrava. Pompierii intervin de urgență la fața locului, scrie NewsBv.ro.

"La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă si spumă, 2 autospeciale de salvare la înălțime, o autocisterna, 2 echipaje SMURD.", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Totodată, la fața locului se mai deplasează 2 autospeciale cu apa și spumă de la ISU Mureș și 3 autospeciale de intervenție aparținând serviciilor voluntare pentru situații de urgenta ale localităților Rupea, Racoș, Hoghiz.

Din primele informațiile, o singură persoană a suferit un atac de panică si este asistată medical la fața locului de către paramedicii SMURD. Vezi mai multe AICI: Incendiu violent la un hotel din Brașov. Pompierii intervin de urgență - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel