Inca un premiu in palmaresul MORANDI si un show incendiar Famous Production la Romanian Top Hits Awards!
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Galagie, entuziasm, muzica live, momente de percutie si putina nebunie, cam asta a insemnat momentul Famous Production de la RTH.

MORANDI, Mike Angello si UDDI, impreuna cu restul echipei Famous Production, au ridicat pulsul publicului weekendul trecut la Romanian Top Hits, Bacau.

MORANDI, care a castigat trofeul pentru Best Romanian International Artist, a deschis momentul Famous Production de la RTH, cu o retrospectiva video a hiturilor din cei noua ani de muzica ai trupei. Publicul a aplaudat in delir la vederea clipurilor care au tinut locurile intai in topurile muzicale ani de-a randul: Love Me, Falling Asleep si Save me sunt doar cateva dintre clipurile care au rulat in fata zecilor de mii de spectatori.

Randi a deschis momentul cu un intro la pian pe una dintre cele mai iubite piese Morandi, Angels, urmata de ultimul lor single, Everytime we touch. Intr-o forma de zile mari, Randi a ramas pe scena pana la final, cantand alaturi de ceilalti artisti ai Famous Production.

MIKE ANGELLO, artistul care l-a convins pe Randi sa interpreteze pentru prima oara o piesa in limba romana, si-a facut intrarea cu Doar o fata, interpretand piesa impreuna cu Randi. N-a fost doar o fata pe scena, ci au fost doua, dansatoarele care au incins atmosfera pe scena RTH.

Cel mai nou membru al familiei Famous Production, UDDI (Dragos Udila), fost concurent X Factor si-a inceput momentul cu primul sau single, Ragga Day. Publicul a cantat alaturi de el refrenul piesei, iar Dragos a continuat printr-o explozie de energie, cu un cover la Make it bun dem, Skrillex & Damian Marley, moment prin care a facut publicul sa sara entuzismat cu mainile in aer.

Finalul i-a adus alaturi pe scena pe Uddi, Mike si Randi pentru un cover la piesa care se aude acum pe toate radiourile, ‘Blurred Lines’.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel