Încă un angajat al Primăriei, POZITIV la COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Al doilea angajat al Primăriei Constanța a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Al doilea angajat al Primăriei Constanța a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Cei doi angajați sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Direcția de Sănătate Publică continuă ancheta epidemiologică, iar colegii de birou ai celor doi funcționari publici au intrat în izolare acasă.

„Din dispoziția primarului Decebal Făgădău, toți angajații instituției completează zilnic, încă de la intrarea în starea de urgență, liste cu persoanele cu care au intrat în contact la o distanță mai mică de 1,5 m și pe o durată de timp mai mare de 20 de minute. Cei doi colegi nu au desfășurat în această perioadă activități cu publicul și nu au intrat în contact cu cetățenii care s-au adresat instituției”, transmite Primăria Constanța, citează Mediafax.

Primarul din Constanța a dispus, încă din luna aprilie, restricționarea accesului publicului în sediile în care își desfășoară activitatea serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și acțiuni periodice de dezinfecție a spațiilor în care își desfășoară activitatea personalul instituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel