Încă o persoană a leșinat la nunta lui George Simion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Încă o persoană a leșinat la nunta lui George Simion
Încă o persoană a leșinat la nunta lui George Simion
Încă o persoană a leșinat la nunta lui George Simion, sâmbătă seară. În aceste momente, medicii de la ambulanța privată, aflată la fața locului, îi oferă primul ajutor, transmite România TV.

Amintim faptul că una dintre naşe a leşinat chiar în timpul ceremoniei religioase.

Vezi și - Nunta lui George Simion. Imagini foto-video și informații de la fața locului: Kurtos Kalacs, celebrii cozonaci... secuiești, printre bunătățile pentru nuntași

 

 

Nunta lui George Simion. De ce se însoară la Măciuca

Nunta lui George Simion este principalul subiect de discuție în acest weekend. După ce a generat o adevărată controversă, anunțând că invită tot poporul la nunta sa, mulți se întreabă acum de ce liderul AUR nu și-a făcut nunta în București, dar a preferat să organizeze marele eveniment la care este invitat tot poporul tocmai la Măciuca, o localitate din județul Vâlcea.

Ei bine, se pare că aici ar fi avut loc de-a lungul timpului un fel de întâlniri zonale de partid, liderul AUR închiriind de câteva ori o casă ţărănească în Măciuca. În plus, el şi iubita sa şi-ar fi început povestea de iubire în acest loc, scrie Indiscret. Și mai ciudat este că la Măciuca a fost adusă o bisericuţă maramureşeană din lemn în care cei doi urmează să se cunune religios. Pentru cununie, Simion are peste 40 de perechi de naşi, câte una din fiecare judeţ, precum şi din diaspora.

Ce se ascunde în spatele nunții lui George Simion. Bogdan Chirieac: Un eveniment politic major. Alternativa la putere

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora liderul AUR își va lansa candidatura la prezidențiale în cadrul acestui eveniment festiv. Mulți îl acuză că organizează un eveniment politic mai degrabă, decât unul personal. În acest context, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat la Realitatea Plus ce se ascunde, de fapt, în spatele nunții lui George Simion, la care liderul AUR a invitat tot poporul.

Ce se ascunde în spatele nunții lui George Simion

"Dincolo de evenimentul propriu-zis, dincolo de evenimentul personal bazat pe cununia civilă și religioasă, este un eveniment politic major, deci George Simion are simț politic. Ce semnalează? Ce semnalăm și noi în fiecare zi, există un uriaș val de nemulțumire în țara noastră. Principalele partide politice, PSD și PNL sunt împreună la guvernare și este foarte mult loc în opoziție. USR-ul a plecat în vacanță, de la 1 iulie nu ați mai văzut aproape nimic.

Tot fac această glumă că sunt singurul USR-ist care nu și-a luat concediu în această perioadă... A dispărut și AUR, a pierdut foarte mult din viteză AUR... Acest eveniment poate fi unul politic și asta se întâmplă nu doar pentru că participă, nu știu, 10 mii de oameni la această serbare sau nuntă, fiindcă milioane de oameni vor urmări evenimentul prin intermediul dumneavoastră, din toate colțurile țării. Deci pas cu pas, televiziunile, media, vor transmite ce se întâmplă acolo, imagini, fotografii, va ocupa întreaga agendă publică într-o perioadă foarte bine aleasă, înaintea noii sesiuni parlamentare. Săptămâna viitoare, după două luni de concediu, politicienii se întorc în băncile Parlamentului, deci George Simion, în mintea tuturor, ar putea să redevină, dacă ar manevra cum trebuie tot acest eveniment, alternativa la putere", a declarat Bogdan Chirieac.

Întrebat dacă acest eveniment se poate întoarce împotriva lui George Simion, în contextul toată țara va vedea, prin intermediul presei, că este un eveniment duplicitar,  analistul politic a răspuns, la RealitateaPlus: ”Important este să ajungi în ochii publicului". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel