Încă o fotografie stânjenitoare pentru petrecăreața Sanna Marin. Premierul finlandez își cere scuze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Încă o fotografie cu petrecăreața Sanna Marin. Premierul finlandez își cere scuze / Foto: Facebook Sanna Marin
Încă o fotografie cu petrecăreața Sanna Marin. Premierul finlandez își cere scuze / Foto: Facebook Sanna Marin
A apărut o nouă fotografie de la petrecerea organizată la reședința premierului Finlandei, Sanna Marin.

Premierul Finlandei, Sanna Marin, şi-a cerut marţi scuze pentru o fotografie cu două femei care se sărută la o petrecere la reşedinţa ei oficială, după un festival de rock, transmite Agerpres, citând dpa.

"Fotografia este neadecvată şi nu ar fi trebuit să fie făcută", a spus Marin într-o conferinţă de presă la Helsinki, alături de preşedintele finlandez Sauli Niinisto.

În fotografia controversată se poate vedea că femeile au sânii goi, deşi se acoperă cu o pancartă cu inscripţia "Finland".

Săptămâna trecută au circulat public înregistrări video cu Marin dansând cu prietenii la un eveniment privat şi a apărut întrebarea dacă nu cumva şefa guvernului Finlandei era drogată. Ea a respins acuzaţiile şi şi-a făcut un test care s-a dovedit negativ.

Întrebat în conferinţa de presă dacă în noaptea când a fost filmată Marin este posibil să fi fost compromisă securitatea naţională, Niinisto a răspuns: "Nu cred că în noaptea aceea s-a întâmplat ceva neobişnuit".

Testul Sannei Marin pentru droguri, negativ. Premierul finlandez, palmă pentru critici

Prim-ministrul finlandez Sanna Marin a obţinut un rezultat negativ la un test antidrog pe care l-a făcut în urma publicării, săptămâna trecută, a unei înregistrări video care o arăta petrecând cu un grup de prieteni, a anunţat luni cabinetul său. Pe reţelele de socializare au început să circule săptămâna trecută videoclipuri cu dna Marin, în vârstă de 36 de ani, la o petrecere cu mai multe celebrităţi finlandeze, iar în curând au fost publicate de mai multe instituţii media din Finlanda şi din străinătate.

Joi, Sanna Marin a spus că este supărată că videoclipurile ei dansând la petreceri private au fost publicate online, deoarece erau menite să fie văzute doar de prieteni.

Marin, care a devenit cel mai tânăr lider guvernamental în exerciţiu din lume în decembrie 2019, a acceptat vineri să facă testul de droguri, spunând că nu a luat niciodată droguri şi că nu a văzut pe nimeni făcând acest lucru la petrecerea la care a participat. Lidera social-democrată a mai spus că nici capacitatea ei de a-şi îndeplini atribuţiile oficiale nu a fost afectată în noaptea de sâmbătă în cauză şi că ar fi plecat de la petrecere dacă ar fi trebuit să lucreze.

Unii finlandezi şi-au exprimat sprijinul pentru ea, iar alţii şi-au pus întrebări cu privire la judecata ei, scrie Rador. Vezi mai mult AICI.

Ioan Mircea Pașcu, ipoteză neașteptată despre scandalul în care e implicată Sanna Marin: A remarcat cineva coincidența?

Ioan Mircea Pașcu, ministru al Apărării în Guvernul Năstase, lansează un scenariu neașteptat în legătură cu "problemele" premierilor Finlandei și Germaniei, în contextul în care primul a atras un val de critici după ce a participat la o petrecere, iar al doilea pentru o scutire fiscală acordată unei bănci.

"Acum, în vacanță, îmi încep ziua cu cititul știrilor. Azi dimineață citesc că premieră Finlandei și cancelarul Germaniei au dintr-odată "probleme": prima, cu o petrecere la care a dansat, fiind nevoită să recurgă la un test antidrog, pentru a calmă "atacurile", iar al doilea, cu o scutire fiscală acordată unei bănci, pe vremea când era primar!?

Măi să fie, îmi zic: ca o coincidență, Finlanda tocmai stă să între în NATO după zeci de ani de neutralitate, iar Germania sprijină sancțiunile contra Rusiei, crește substanțial cheltuielile pentru apărare și își reduce constant dependență energetică față de Rusia... Unde sunt timpurile când la cârma Germaniei era Angela Merkel... dispărute, ca zăpezile de altădată...

Și, apropo, a remarcat cineva coincidența dintre retragerea doamnei Merkel din funcția de cancelar al Germaniei și declanșarea de Rusia a războiului împotriva Ucrainei? Un weekend frumos vă doresc!", a scris Ioan Mircea Pașcu pe pagina sa de Facebook. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel