În timp ce facturile tot cresc, o primărie a găsit ce să facă mai bine cu banii... Reacția lui Mircea Badea
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a arătat ce face Primăria Glina.

„Avem deosebita onoare de a vă invita să participați la o noua ediție a evenimentului “Glina Fest”, organizat în data de 3 septembrie 2022, la baza sportivă Glina, începând cu ora 15.00. Evenimentul – ajuns acum la a IV-a ediție – va fi unic, așa cum ne-am obișnuit deja.Pe scenă vor urca mari artiști români precum: Andra, Nicole Cherry, Oana Radu, Maria Constantin, Laura Ion și Greek 4U, care ne vor încânta cu muzica lor în cadrul evenimentului al cărui prezentator va fi Cătălin Măruță. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună, mici și mari deopotrivă, de cel mai frumos spectacol al anului”, a transmis Primăria Glina.

Mircea Badea a comentat acest subiect.

„Tot auzim pe la televiziuni și citim pe site despre facturi, plafonare, compensare etc. Eu vă spun așa: Să vorbești despre facturile la Energie este moartea audienței. Acest subiect, la oricare televiziune ar fi, la oricare emisiune ar fi, nu se uită nimeni de unde deduc că nimeni nu este interesat de facturi. În tot acest timp, în care unii vorbesc de compensare, alții din coaliție se înjură pe bani și procente, Primăria Glina le dă bani Andrei și lui Măruță. Primăria Glina nu face canalizare, nu pune asfalt pe stradă, dar le dă bani celor doi. 

Românii... nu că vor fi interesați de subiectul cu facturile, românii vor fi disperați. Când? Peste câteva zile. Deocamdată nu sunt interesați de subiect, indiferent de televiziune. Văd și eu audiențele”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Mircea Badea: A fost alt eveniment „mai important” decât nunta lui George Simion. Apropo, cred că-s singurul om din Univers care nu s-a uitat la nuntă

Mircea Badea a spus că, în acest weekend, a fost un eveniment mult mai important, în opinia sa, decât nunta lui George Simion.

Realizatorul TV se referă la... aniversarea Andreei Esca.

„Înțeleg că a fost aniversarea unei doamne care, atunci când nu face fake news, face cartofi prăjiți cu usturoi descoperind astfel că are Covid. Mă refer la Andreea Esca. Aniversarea doamnei Andreea Esca mi se pare chiar mai importantă și relevantă decât nunta lui George Simion. A fost mult mai interesantă aniversarea ei, vă spun eu”, a zis Mircea Badea.

„Apropo, cred că sunt singurul om din Univers care nu s-a uitat la nunta lui George Simion. Cel puțin așa mă simt. Deja dezvolt niște complexe, nu am nimic cu George Simion, dar nu m-a interesat evenimentul. Apoi am văzut că a fost de mare succes mediatic și atunci mi-am dat seama unde am greșit în tot acest timp. Am încercat să recuperez între timp, am deschis vreo două articole...”, a mai spus Mircea Badea.

Andreea Esca a împlinit 50 de ani. Prezentatoarea de la Pro TV le-a făcut o surpriză prietenilor și familiei: I-a invitat pe toți într-o vacanță. Aceștia nu au știut inițial destinația, au aflat-o abia la aeroport

Lucian Mîndruță a povestit totul despre petrecerea Andreei Esca, de ziua ei, de la Istanbul. El a fost printre invitați, la fel și Adi Hădean, Elwira Petre, Amalia Năstase și mulți alții.

„Suntem vreo 70 si-a fost nevoie de doua autocare de la aeroport si pana aici – soferii turci chiar au facut intrecere cu noi, care ne duce mai repede…! Nu dau numele hotelului, ca, nah, sunt deja destui invitati…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde si pozele. Oricum, lumea nu prea sta cu ochii pe geam, ca a inceput deja dansul (in coregrafia lui Mihai Petre si-a sotiei Elwira). Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene si salata! Si alte chestii mai pe opulenta, dar stiti ca nu prea imi plac pozele cu mancare. Va las mai departe cu cele de pe drum si cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, langa care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene. Nu, tot nu stiu cat are salariul. Stiu doar cate stele are hotelul. Dar parca mai conteaza…', a scris el pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel