În Ialomița au loc percheziții într-un dosar de furt care a creat un prejudiciu de 100.000 lei
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Kindel Media)
Sursă foto: Pexels (Kindel Media)
Un dosar de furt, cu prejudicii de aproximativ 100.000 de lei, a creat ocazia pentru o serie de percheziții la mai multe sedii. 

Poliţiştii din Ialomiţa efectuează, marţi dimineaţă, zece percheziţii domiciliare în două judeţe într-un dosar privind furturi din sediile profesionale ale unor persoane fizice şi juridice, cu un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei, scrie Agerpres. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, descinderile au loc în municipiul Slobozia şi oraşul Amara din judeţul Ialomiţa şi oraşul Babadag, din judeţul Tulcea.

Poliţiştii vor pune în executare 11 mandate de aducere.

La acţiune participă luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Ialomiţa şi Tulcea şi jandarmi ialomiţeni. 

Charlie Ottley, jefuit în România de trei minori

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au identificat, trei minori bănuiţi că ar fi sustras geanta cu drona jurnalistului Charlie Ottley, în timp ce documentaristul făcea filmări pentru promovarea oraşului şi a judeţului, într-un parc ultracentral din oraş. 

”Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei minori (doi băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 ani şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Minorii au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara, în vederea audierii. După ce Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, a depus plângere la Poliţie, a fost deschis dosar penal pentru furt în această speţă. Citește continuarea AICI

Casa unui primar, spartă de hoții care au fugit cu 100.000 de euro

Primarul din localitatea Dârvari, din județul Mehedinți, a fost jefuit de hoți. Aceștia i-au furat din casă o sumă mare de bani. Se pare că primarul ar fi avut în casă o sumă de 100 000 de euro, iar hoții au acționat când acesta nu era acasă, informează Antena 3. Primarul crede că hoții au acționat la pont, știind exact când să îi spargă casa. 

Anchetatorii nu cred că o astfel de lovitură ar fi putut fi dată de un singur hoț și de aceea se crede că ar fi vorba de mai mulți făptuitori. Primarul era plecat de acasă la un botez și a realizat că a fost jefuit abia dimineață, când a ajuns acasă. 

Suma de bani ar fi fost foarte bine ascunsă, iar primarul le-a spus anchetatorilor că el crede cu siguranță că au fost persoane care le-au dat hoților pontul existenței banilor în casă. Acum este alarmă în tot județul Mehedinți, iar hoții sunt căutați. Polițiștii speră să-i prindă în cel mai scurt timp, iar în acest sens au făcut audieri și încearcă să-și dea seama cine ar fi putut să aibă acces la astfel de informații. Citește mai multe AICI

Percheziţii la cămătari finalizate cu audieri

Poliţiştii din Satu Mare efectuează 11 percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de camătă şi şantaj.

"Totodată, poliţiştii pun în aplicare 65 de mandate de aducere a persoanelor bănuite la sediul Poliţiei, pentru audieri", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel