În accidentul de pe Calea Victoriei a fost implicată o maşină SPP. O femeie, rănită grav după ce a fost lovită pe trotuar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
accident-calea-victoriei-3-razvan-lupica
accident-calea-victoriei-3-razvan-lupica

O femeie a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, vineri, după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină condusă de un cetăţean spaniol care a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi intrat într-un alt autoturism.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat  că accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 10.30, la intersecţia dintre Calea Victoriei şi Bulevardul Dacia, scrie Mediafax.

Stancu a precizat că din primele cercetări rezultă că accidentul a fost provocat de un cetăţean spaniol, în vârstă de 32 de ani, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului de pe Bulevardul Dacia şi a intrat cu autoturismul Mercedes într-un BMW care circula regulamentar pe Calea Victoriei.

În urma coliziunii, cele două maşini au ajuns pe trotuarul de lângă hotelul Golden Tulip, unde autoturismul Mercedes a lovit o femeie. Aceasta a fost stabilizată de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, fiind apoi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Şoferul autoturismul BMW a fost şi el rănit în urma accidentului, după ce maşina s-a răsturnat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel