Impotența la români. Creștere alarmantă a consumului de pilule stimulente
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Datele statistice furnizate de farmaciile din Botoșani arată că se înregistreza o explozie în ceea ce privește consumul de pastile destinate creșterii potenței sexuale. 

În județul Botoșani, doar în primele cinci luni ale acestui an, bărbații au cumpărat de la farmacii nu mai puțin de 40.000  de pastile, stimulente sexuale în condițiile în care în acest județ numărul persoanelor de sex masculin este de aproximativ 180.000. Potrivit monitorulbt.ro, botoșănenii au cheltuit aproximativ 240.000 de lei pe astfel de pilule, însă farmaciștii spun că în realitate consumul este mult mai mare dacă luăm în considerare și comenzile online.

În statistică se arată că aproximativ unul din opt botoșăneni suferă de disfuncție erectilă și aici ne referim la populația de până în 45 de ani, dar în mai puțin de 1% din aceste cazuri barbații apelează la un medic și preferă să cumpere pastile.

Un milion de români au probleme cu erecția

La nivel național lucrurile nu stau mai bine din acest punct de vedere, mai mult de 25% dintre bărbaţii romani între 35 și 50 de ani au un grad de disfuncţie erectilă. Mai exact aproximativ un milioni de români suferă de aceste probleme. Spre deosebire de ce se credea până acum, aproximativ 80% din problemele cu erecția sunt cauzate de leziuni la nivelul vaselor sanguine și nu de probleme la nivel psihic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel