ÎMBULZEALĂ în plină pandemie. Cozi IMENSE la deschiderea unui magazin din Craiova. "La vot nu am mers, dar stăm ca oile pentru o tigaie"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Craiovenii nu au mai ținut cont de regulile privind distanțarea fizică și au luat cu asalt un magazin care s-a deschis în incinta mall-ului.  

Zeci de oameni au luat cu asalt un magazin nou deschis într-un mall din Craiova. Imaginile cu îmbulzeala au apărut pe rețele de socializare, iar oamenii s-au arătat indignați de faptul că astfel de situații sunt permise, în contextul în care numărul infectărilor cu Sars-Cov-2 este în continuare foarte mare. Dojeniți au fost și omenii care au format cozi pentru niște oferte și au uitat de pericolul pandemiei de COVID-19. 

"La vot nu am mers. Ce rost are să încercăm să schimbam ceva? Dar stam ore întregi ca oile pentru o tigaie la 20 sau 30 de lei.", a scris unul dintre internauți pe pagina de Facebook "Ești din Craiova dacă...".

"Fără cuvinte! Acum Mall Electroputere Craiova! La Flanco! Vă spun sigur: stați liniștiți nu se dă nimic moca!", scris un alt bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel