Imaginile zilei. Hagi și Popescu, apariție surpriză la antrenamentele echipei Galatasaray / galerie FOTO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Imaginile zilei. Hagi și Popescu, apariție surpriză la antrenamentele echipei Galatasaray   /   Sursă foto: Twitter Galatasaray SA
Imaginile zilei. Hagi și Popescu, apariție surpriză la antrenamentele echipei Galatasaray / Sursă foto: Twitter Galatasaray SA
Apariție-surpriză la antrenamentele lui Galatasaray. Gică Hagi și Gică Popescu au fost invitații antrenorului Fatih Terim, alături de care au urmărit împreună niște partide de pregătire.

Gică Hagi și Gică Popescu au fost prezenți la antrenamentele echipei Galatasaray. Aceștia au fost fotografiați alături de Fatih Terim.

"Legendele noastre, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, care au un loc special în istoria clubului nostru, au vizitat cantonamentul lui Galatasaray astăzi. Hagi și Popescu au urmărit, împreună cu Terim, meciurile de pregătire", se arată în comunicatul clubului, alături de niște poze în care apare și Arda Turan.

Hagi și Popescu, alături de Fatih Terim la Galatasaray

Ajuns la 34 de ani, mijlocașul Arda Turan a fost descoperit și promovat de Hagi la prima echipă a lui Galatasaray în 2005, când "Regele" a antrenat clubul la care a cunoscut cea mai mare glorie ca jucător.

Pe vremea când Hagi juca la gruparea "Cim Bom", Turan era doar copil de mingi. Ca antrenor, Hagi a câștigat Cupa Turciei cu Galata.

În 2000, cu Hagi și Popescu în teren și cu Fatih Terim pe banca tehnică, Galatasaray a câștigat Cupa UEFA și Supercupa Turciei. De altfel, Cupa UEFA este cea mai mare performanță din istoria clubului turc. 

La acea vreme, Galata a câștigat finala disputată la Copenhaga, în fața lui Arsenal, la penalty-uri, scor 4-1. Gică Hagi a fost eliminat în prelungiri, în minutul 94, și nu a prins pe teren loviturile de departajare.

În schimb, Gică Popescu a executat penalty-ul decisiv și a câștigat al doilea trofeu continental din carieră, după Cupa Cupelor cu Barcelona în sezonul 1996-1997, notează DigiSport.

EURO 2020. Campionii la tribuna a doua și politicienii la oficială. Ce spune FRF. Replica lui Gică Popescu

Federația Română de Fotbal (FRF) a reacționat în scandalul privind locurile acordate campionilor în tribuna a doua la meciul EURO de aseară.

"Întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitații. Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA.

În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București.

Totodată, este util de știut că UEFA are un alt criteriu de împărțire a locurilor în tribune, diferit de sistemul Tribuna I, Tribuna II și Peluze. Cele 3 categorii UEFA sunt:

• Categoria 1 – central, între cele două careuri de 16 m, pe ambele părți ale stadionului

• Categoria 2 – colțurile terenului

• Categoria 3 – peluze" , a fost răspunsul FRF pentru gsp.ro (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel