Data publicării:

Imaginile pe care, probabil, Florentin Pandele le-ar vrea șterse. Firea spunea atunci că e înscenare

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Sâmbătă seară, Florentin Pandele spunea că, atunci când știe că soția lui este nevinovată, își pierde cumpătul.

„Doamna Alice Drăghici, avocat, mi-a zis, acum câțiva ani, să mă opresc, că-i fac rău Gabrielei. Dar când știu că este nevinovată, îmi pierd cumpătul”, a spus Florentin Pandele, sâmbătă seară, la România TV.

Dar apropo de pierderea cumpătului, vă mai amintiți de episodul din 2016? În acel an, au apărut niște imagini în care un bărbat, care părea a fi... Florentin Pandele, lovea un bărbat. 

„Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri şi alte violente de către de poliţiştii din Ilfov, care s-au autosesizat în unor imagini difuzate în presă în care edilul este surprins când ar agresa un bărbat”, scria presa vremii.

Victima primarului din Voluntari, Bogdan D., spunea, la acel moment, că Florentin Pandele l-a agresat fizic și verbal pentru că a fost la Arcul de Triumf ca să protesteze față de Gabriela Firea și să o întrebe „când se va circula normal în Bucureşti”. În imaginile prezentate, o persoană este agresată pe proprietatea sa de către o altă persoană, care pare a fi primarul Voluntariului, Florentin Pandele. La acel moment, Gabriela Firea spunea că totul este o înscenare.

În 2016, Florentin Pandele a fost audiat, dar Bogdan D. nu l-a reclamat. În această situație pare că Pandele a fost iertat de bărbatul respectiv.

„A fost o discuție între bărbați. Nu a fost cu sânge, nu a fost cu urme”, a declarat bărbatul în ziua incidentului. Omul s-a ținut de cuvânt și nu s-a mai dus la poliție din postura de victimă și totul pare să se fi încheiat cu iertarea lui Florentin Pandele.

Iată aici imaginile din presa vremii - https://www.dcnews.ro/florentin-pandele-acuzat-de-un-localnic-din-voluntari-ca-a-fost-agresat-video_524047.html

VEZI ȘI: De noaptea minții! Pandele a întrerupt o emisiune România TV, deranjat de o burtieră. Primarul din Voluntari, dat de gol de Firea într-un dialog cu Dana Budeanu - https://www.dcnews.ro/de-noaptea-mintii-pandele-a-intrerupt-o-emisiune-romania-tv-deranjat-de-o-burtiera-primarul-din-voluntari-dat-de-gol-de-firea-intr-un-dialog-cu-dana-budeanu_922919.html

Vă prezentăm și alte videouri cu Florentin Pandele. Pe acestea probabil nu le vrea șterse:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel