Imagini șocante! Cum a fost mutilat un cățel. Stăpânii îl căutau
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O tânără a găsit, vineri, un cățel rănit grav și cu ochii scoși. Cățelul ar fi fost lovit cu un topor în cap. Imaginea este una îngrijorătoare și amintește de cazul cățelușei Grivița. Cățelul este rasa Beagle și era căutat de stăpânii săi, care îl pierduseră joi dimineață. Ei au confirmat că este câinele lor. 

"Foarte multă lume a trecut pe lângă mine și se uitau urât și flegmatic (eu mi-am dat jos geaca și am pus geaca pe cățel),  în afară de un domn care s-a întors la lucru să aducă un prosop ca să pot să îmi iau geaca pe mine și acel domn a adus și salam să încercam să îl facem să mănânce", a scris tânăra care l-a găsit în urmă cu trei ore.

[caption id="attachment_415774" align="aligncenter" width="426"] Foto: Facebook[/caption]

Tânăra a sunat la Asociația Pet Hope și câinele a fost dus la Duo-vet. Cățelul este în prezent în perfuzii, în stare de șoc, și urmează să fie operat. O voluntară de la asociația Pet Hope a spus că rana este foarte adâncă și este foarte posibil să rămână fără un ochi. Ea a confirmat și că familia care pierduse, joi, un cățel rasa Beagle, l-a recunoscut drept câinele lor. Este mascul și are până într-un an.

[caption id="attachment_415771" align="aligncenter" width="455"] Foto: Facebook[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel