Imaginea impresionantă cu FETIȚA, o cățelușă abandonată lângă o geantă plină cu lucrurile ei favorite. Mesajul plin de emoție și compasiune către proprietar face înconjurul lumii
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 08 mai 2022, 08:14
WhatsApp
foto Green Bay Campus - Wisconsin Humane Society
foto Green Bay Campus - Wisconsin Humane Society
Fetița este o cățelușă de 6 ani care a fost găsită legată de un hidrant, alături de o geantă plină de bunătăți și jucării, dar care conținea și un mesaj. 

”Baby Girl” a avut un stăpân minunat, care a învățat-o să fie bună, iubitoare și să respecte cu încântare comanda ”șezi” în așteptarea de recompense. Acum, când Fetița (în trad. n.r.) are șase ani, ea primește o lovitură cruntă. Este nevoită să se despartă de cel sau cea care i-a fost familie, pentru că acea persoană se pregătește să plece într-o altă lume. Grija pentru Fetiță și gândul că va rămâne a nimănui a dus la imaginea pe care o lume întreagă a văzut-o cu Fetița: cățelușa a fost legată bine de un hidrant, alături de geanta cu bunătăți și jucării, în mijlocul oamenilor - în speranța că așa își va găsi repede o salvare. 

Fetița a ajuns la adăpost, de unde administratorii au transmis un mesaj comparabil de emoționant cu imaginea cu Fetița așteptând. Stăpânul nu a fost judecat, ci înțeles și liniștit, printr-un mesaj plin de emoție, mulțumire și compasiune. 

”Este posibil să fi văzut această fotografie recentă a unui câine legat de un hidrant aici, în Green Bay, și înțelegem că evocă un răspuns emoțional puternic. În prezent, se află în grija noastră și se descurcă de minune. Pe măsură ce povestea ei atrage atenția la nivel local și nu numai, am vrut să rezervăm un moment pentru a ne adresa direct proprietarului precedent al Baby Girl:

În primul rând, ne pare foarte rău că a trebuit să te despărți de cel mai bun prieten al tău. Este evident cât de mult ai iubit-o și putem vedea că ai făcut tot ce ai putut în timp ce te lupți cu propriile complicații medicale și provocări ale vieții. Vă vedem dragostea în geanta pe care ați împachetat-o ​​cu atenție cu toate lucrurile ei preferate. Vă vedem dragostea în felul în care i-ați asigurat lesa pentru a nu fi lovită de o mașină. Vă vedem dragostea în felul în care ați plasat-o în mijlocul unui cartier în care ar fi fost găsită rapid. Vă vedem dragostea în cât de fericită și sănătoasă arată fetița. Și vă vedem dragostea în biletul pe care l-ați lăsat, rugând ca cineva să o ajute atunci când nu mai puteți.

Vedem că ai făcut ceea ce ai crezut că este mai bine pentru puiul dvs. iubit și suntem recunoscători pentru compasiunea ta. Fii sigur că este în siguranță, că primește o mulțime de atenție din partea echipei noastre și că este pe cale să își găsească următoarea familie iubitoare foarte curând. Îți dorim toate cele bune și sperăm că, dacă vezi asta, te poți odihni puțin mai ușor știind că fetița ta are un viitor strălucit în față.” au transmis Green Bay Campus - Wisconsin Humane Society. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?