Iliescu, operat. Adrian Dobre, mesaj de ultimă oră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Adrian Dobre
Adrian Dobre
Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost internat, luni, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu" din Capitală. Adrian Dobre, prezent în platoul Antena 3, a transmis un mesaj.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost internat, luni, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu” din Capitală pentru investigaţii amănunţite la inimă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Silviu Negoiţă, Ion Iliescu s-a prezentat luni la un control la această unitate spitalicească, medicii observând că fostul preşedinte prezenta un fenomen de dispnee (dificultăţi respiratorii). „Medicii au observat că dânsul avea o respiraţie greoaie şi au decis să fie trimis la Institutul pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. C.C. Iliescu, a precizat pentru Agerpres Silviu Negoiţă. El a adăugat că medicii de la Elias au luat legătura în acest sens cu cei de la Institutul 'Prof. C.C. Iliescu', unde se află în prezent internat fostul şef de stat.

Dobre, mesaj

„Tot ceea ce pot să fac este să-i urez foarte multă sănătate domnului președinte Iliescu. Cu tot profesionalismul doctorilor, domnia sa are o vârstă înaintată. La această vârstă, există riscuri la orice fel de intervenție. Sper ca ele să nu apară și sper să se întorcă sănătos acasă în cel mai scurt timp", a spus Adrian Dobre, luni, la Antena 3, într-o ediție specială.

VEZI ȘI: Ion Iliescu, operat. Diagnosticul medicilor. Cât de grav e

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel