Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni, ieșire nervoasă. Academica Clinceni - Dinamo București 2-2
Data publicării:
Autor: Cătălin Șerban
WhatsApp
Ilie Poenaru a declarat, duminică, după meciul dintre Academica Clinceni și Dinamo București, scor 2-2, că a reacționat nervos la pauză, din cauza evoluției slabe a elevilor săi.

 ”Au fost goluri multe, au fost ocazii multe, dar sunt supărat, sunt mâhnit, pentru că după 2-0 am avut zece minute de debandadă , în care nu am mai fost concentraţi, nu am avut echilibru, am primit două goluri şi era să-l primim şi pe al treilea în câteva minute şi se putea termina un 3-2 pentru ei. Dar până la urmă, eu zic că este un 2-2 corect, un rezultat de egalitate corect, care nu mulţumeşte pe nimeni, dar asta e. Noi adunăm punct cu punct şi să sperăm să reglăm aceste probleme care încă mă omoară”, a declarat Ilie Poenaru, la Digisport.

”Am avut o ieşire la pauză, o altfel de ieşire faţă de ce se întâmpla înainte, am avut o ieşire foarte nervoasă, în care am spus lucrurilor pe nume şi le-am spus că dacă nu vor intra pe teren cu atitudine, cu agresivitate şi nu vor juca mai direct vor avea probleme foarte mari cu mine”, a mai spus tehnicianul Clinceniului. În urma acestui rezultat, Academica Clinceni se menţine pe locul 12, cu 15 puncte acumulate, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel