Ilie Năstase, despre cele 2.500 de femei cucerite: M-am gândit bine și vreau să spun adevărul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ilie Năstase a vorbit despre lista de cuceriri pe care le-a făcut de-a lungul timpului și detaliile apărute în autobiografia sa. Fostul tenismen a spus adevărul.

“Eram concentrați pe tenis atunci. Minciunile astea cu 2.500… nici nu poți să bifezi atâtea. Mă enerva fata asta care a scris, e cea care i-a scris și cartea lui Beckham. Mă tot întreba de cuceriri. I-am zis ‘Doamnă, eu nu prea am avut, că am câștigat vreo 80 de turnee și nu prea îmi permiteam să fac lucruri din astea înainte de o finală. 'Nu, nu, că am văzut eu prin ziar, prin Anglia, că aveai clubul tău acolo, că aveai multe femei’. Zic ‘Doamnă, nu știu câte sunt. Dacă vreți, vreo 400’. Zice ‘Nuuu, că nu e bine!’. Zic ‘Doamnă, la carte nu dă bine, dar e autobiografie și înseamnă că mă minți pe mine!’.

Și, într-o seară, când eram pe la sfârșitul interviului cu ea, la un pahar de vin, zic ‘Uite, m-am gândit bine și vreau să spun adevărul’. ‘Cum, care, câte au fost?’. Zic ‘2500!’. ‘Așa am vrut să aud de la tine!’. Și așa a rămas, am rămas cu 2.5000, dacă așa a vrut ea să audă. De unde naiba atâtea? Nici nu poți să atingi 2.500 de femei”,  a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, scrie ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel