Data actualizării:
Data publicării:

Ilie Balaci, înmormântare. Victor Ciutacu: Mi s-a prăbușit în brațe! M-a salvat Olguța Vasilescu

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ilie Balaci a trăit ca un EROU și a plecat ca un ZEU. Cuvintele îi aparțin lui Victor Ciutacu, care, vizibil emoționat, a povestit la România TV momentele grele pe care le-a trăit la înmormântarea marelui fotbalist.

„Soția lui Ilie a ținut – și acum pot să o spun – ca România TV să fie singurul post care să transmită în direct ambele slujbe: cea de pe stadion și cea din biserică. Mă bucur că telespectatorii au putut să vadă imaginile", și-a început astfel intervenția de la România TV, Victor Ciutacu.

„Am fost prieteni. Mi-e greu. (...) Am crezut că-mi dau sufletul! Hagi, Popescu, Răducioiu, toți componenții Craiovei Maxima. Habar nu aveam că mă cunosc mulți dintre ei. Eu sunt empatic ca o bordură, de regulă. De data aceasta, mi-e greu să mă abțin... A fost copleșitor. Băteau clopotele, a ieșit în aplauze, în strigătele galeriei. I se scanda numele ca pe vremuri. Studenții de la Universitate s-au aliniat pe trotuar și au plecat capetele pentru ca ulterior să îl aplaude. (...) A trăit ca un EROU, a plecat ca un ZEU. Când am ajuns, era o mare de oameni", a mai spus Victor Ciutacu.

„Fata lui Ilie mi s-a prăbușit în brațe, pur și simplu!”

„Fata lui Ilie, Lorena, mi s-a prăbușit în brațe, pur și simplu! Nu știam ce să zic... M-a salvat Olguța Vasilescu și îi mulțumesc. Olguța s-a dovedit a fi acolo, alături de familie, mai puternică decât un bărbat. Dar, când am ieșit împreună din stadion, a bufnit într-un plâns nebun. Și m-a rugat să o las zece minute să-și revină", a povestit Victor Ciutacu.

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, la vârsta de 62 de ani. Marele fotbalist al Universității Craiova a fost înmormântat marți, 23 octombrie, la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel