Îl mai susțin liberalii pe Nicușor Dan? Senator Vlad-Mircea Pufu (PNL): Părerea mea e că s-a făcut o greșeală / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad-Mircea Pufu, senator PNL, a vorbit despre Nicușor Dan.

Vlad-Mircea Pufu, senator din partea Partidului Național Liberal, a vorbit despre Nicușor Dan:

„În momentul de față, primarul general al Capitalei e Nicușor Dan. Când a câștigat, a câștigat cu sprijinul Partidului Național Liberal. Ce face PNL, îl sprijină sau nu în continuare? A luat o decizie cu privire la domnul Nicușor Dan?“, a întrebat jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

„Deocamdată nu s-a luat o decizie. S-au înaintat cele 10 puncte pe care domnul Nicușor Dan ar trebui să le îndeplinească, dar după părerea mea s-a făcut o greșeală în momentul în care l-am susținut pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, pentru că l-am susținut în detrimentul unui candidat propus de PNL. După părerea mea, Partidul Național Liberal trebuia să aibă un candidat propriu acolo, pentru că potențam electoratul nostru, iar în general PNL are soluții pentru administrație“, a spus Vlad-Mircea Pufu.

CITEȘTE ȘI     -    Alegeri locale 2024, București. Marcel Ciolacu: Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei

De curând, europarlamentarul liberal Cristian Bușoi a spus că șansele sunt mici ca PNL să-l mai susțină pe Nicușor Dan pentru un nou mandat de primar general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel