”Il Luce” a mai găsit un vinovat pentru accidentul căruia i-a căzut victimă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Accidentul auto din 6 ianuarie, în urma căruia Mircea Lucescu a suferit o operație destul de complicată, nu-i dă pace actualului antrenor al echipei Şahtior Doneţk. După ce, inițial, ”Il Luce” îl învinovățea pe vatmanul Marian Bartoc de producerea accidentului, acum a venit rândul Federaţiei de Fotbal din Ucraina să fie responsabilă.

Dacă pauza de iarnă n-ar fi fost atât de lungă ar fi putut evita accidentul cu tramvaiul de pe bulevardul Vasile Milea, a declarat Mircea Lucescu condamnând Federaţia de Fotbal din Ucraina pentru modul în care a organizat campionatul.

"Aş fi preferat ca sezonul să nu fie întrerupt, am avut o serie bună de victorii la finalul anului trecut. Plus că, dacă nu am fi avut pauză de iarnă, poate nici nu aş fi suferit acel accident de maşină", a declarat Mircea Lucescu pentru site-ul echipei Şahtior Doneţk.

Vinovăția parțială a Federației Ucrainene de Fotbal, for condus de fratele patronului de la Dinamo Kiev, pentru producerea accidentului din România, constă în faptul că între tur și retur există o pauză prea mare, susține tehnicianul „Il Luce”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel