Igor Dodon și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a invocat România în declarații
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Astăzi, 15 noiembrie, are locul turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Președintele în exercițiu, Igor Dodon, și-a exercitat deptul la vot. Iată ce a zis.

După ce Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate și-a exercitat dreptul la vot, a venit rândul și președintelui în exercițiu, Igor Dodon, să voteze în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Iată ce a declarat acesta.

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale, Igor Dodon, a votat

"Mă bucur că astăzi cu toţii suntem mai activi. Cetăţenii dau dovadă de patriotism indiferent unde se află. Eu cred în viitorul Republicii Moldova. Eu astăzi am votat pentru pace, pentru linişte, schimbări spre bine, avem nevoie de schimbări calitative. Am votat pentru echitate socială, dezvoltare economică, pentru echilibru în relaţiile externe. Am votat pentru prietenie şi cu Uniunea Europeană şi cu Federaţia Rusă, şi cu România, şi cu Ucraina. Am votat pentru memoria celor care au stat la baza formării acestei ţări, noi suntem urmaşii lor. Pentru valorile noastre tradiţionale şi creştine", a declarat candidatul Independent, Igor Dodon, informează Publika.md

VEZI ȘI: Maia Sandu a VOTAT: „Asta îmi doresc!“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel