Ieșenii nu au fost lăsați să se prindă în Hora Unirii, pentru că l-au huiduit pe Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu suspendare
basescu suspendare

Câteva sute de poliţişti şi jandarmi au asigurat ordinea luni la manifestările de la Iaşi şi a fost pentru prima dată în ultimii ani când oamenilor nu li s-a permis accesul în jurul statuii lui Cuza pentru a se prinde în Hora Unirii, măsura fiind luată după ce În jurul statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, la o distanţă de aproximativ zece metri, au fost montate garduri metalice, iar în momentul în care a început intonarea Horei Unirii oamenii nu au fost lăsaţi să se prindă în horă alături de oficialităţi, informează Mediafax

Este pentru prima dată în ultimii ani când se întamplă acest lucru, în anii trecuţi gardurile de protecţie fiind demontate pentru ca oamenii să se prindă în horă.

În Hora Unirii s-au prins Victor Ponta, Crin Antonescu, Elena Udrea, Gheorghe Flutur şi autorităţile locale. Pentru scurt timp s-a prins în horă şi Traian Băsescu.

Imediat după Hora Unirii, preşedintele Traian Băsescu, alături ceilalţi lideri PDL prezenţi la manifestări s-au retras în hotelul de pe scările căruia au fost ţinute discursurile, în timp ce liderii PSD şi PNL Victor Ponta şi Crin Antonescu au rămas în piaţă pentru a discuta cu oamenii.

Ponta şi Antonescu s-au deplasat apoi pe bulevardul Ştefan cel Mare, dând mâna cu oamenii şi discutând cu aceştia, după care au mers la Biserica "Trei Ierarhi", unde au depus coroane de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel