Ieftinire pe ultima sută de metri. Cât costă un brad în Ajunul Crăciunului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de TanteTati de la Pixabay
Imagine de TanteTati de la Pixabay
Tradiția spune că în această seară, 24 decembrie, se împodobesc brazii de Crăciun. Dacă vă numărați printre oamenii care respectă această tradiție, aveți noroc. Vorbim de o ieftinire pe ultima sută de metri. 

Deși majoritatea românilor au cumpărat și împodobit deja brazii de Crăciun, pe ultima sută de metri, asistăm la o ieftinire. 

Dacă faceți parte dintre cei care respectă tradiția conform căreia bradul de Crăciun se împodobește în seara de 24 decembrie, rămâneți și cu ceva bănuți în buzunare. 

Spunem asta pentru că, potrivit unei informări venite pe adresa redacție DC News, astăzi, 24 decembrie, găsiți brazi de la 10 lei, la Mall Băneasa.

Unde mai găsim brazi ieftini, pe 24 decembrie 

După o simplă căutare pe Google, vedem că, astăzi, prețurile arată bine mai peste tot. Spre exemplu, la Leroy Merlin, prețurile pentru un brad de 100 cm înălțime încep de la 28,98 lei. De asemenea, un brad de 200-225 cm, costă 299 lei. 

La Brico Depot, un brad de 130 costă 29 lei. Tot aici, un brad de 240 cm înălțime, tăiat, costă 89 lei. 

Nu în ultimul rând, la Dedeman găsim, spre exemplu, un brad de 140-170 cm înălțime, la 39.98 lei. Cu 294 lei, puțeți achiziționa, de la Dedeman, un brad de 350-400 cm înălțime. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel