Idei pentru a serba 10 MAI de acasă! Varianta promenadă - foto
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 04 mai 2020, 12:06
WhatsApp
Organizaţia de Tineret - Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei a transmis un mesaj cum am putea serba 10 Mai de acasă.

'Idei pentru a serba 10 Mai de acasă.
(Modalitatea 4) Mergeți la promenadă.

10 Mai este prin excelență o sărbătoare dedicată timpului în aer liber. Situația din aceste zile nu ne permite nouă, domnilor în costume, doamnelor sau domnișoarelor în rochii și pălării, să ne reîntâlnim în superba reuniune găzduită de Familia Regală în grădina Palatului Elisabeta. Cu toate acestea, vă invităm să vă îngăduiți un moment de originalitate și imaginație.

Sugestia care ne scoate cel mai mult din obișnuințele noastre este ca domnii, doamnele și domnișoarele să poarte ținuta pe care o pregătiseră pentru Garden Party-ul din acest an și, adăugându-i elementele vestimentare care asigură protecția în condițiile actuale (mască și mânuși), să facă o plimbare în zona locuinței, având asupra lor declarația pe proprie răspundere completată și actul de identitate. În plus, deși în grădina Palatului Elisabeta nu este permis accesul animalelor de companie, în această plimbare puteți fi însoțiți de prietenul dvs. necuvântător.

Într-o variantă mai adecvată realităților actuale, considerăm că promenada în jurul locuinței poate avea loc în orice ținută, cât timp purtătorul se simte bine în pielea lui. Purtarea unor însemne regale precum un steag sau o insignă este oportună.

G Ad:

Sperăm ca imaginile alăturate să vă încurajeze în asumarea unei înfățișări într-o ținută în care să vă simțiți altfel și pe care camera de fotografiat o poate reține pentru amintirea momentului.

#10mai #monarhie #independenta #ziuaRomaniei #RomaniaRegala #RomaniaIndependenta #Regina #ziuaregalitatii' transmite Organizaţia de Tineret - Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro