Iată primele fotografii cu Carla Bruni însărcinată - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni, şi-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă, în vacanţă alături de soţul ei, Nicolas Sarkozy.

Autor: Roberta Cautiş

Îmbrăcată într-o rochie albă scurtă care îi scotea în evidenţă sarcina, Carla Bruni s-a plimbat alături de soţul ei într-o staţiune de pe coastele Mării Mediterane, scrie

Relaxaţi, cei doi au mers îmbrăţişaţi la plimbare prin staţiune, apoi au făcut o baie în mare.

Carla Bruni, în vârstă de 43 de ani, şi Nicolas Sarkozy, de 56, vor avea un băieţel, a declarat în luna mai Jacques Séguéla, un prieten apropiat al cuplului.

Potrivit spuselor lui Jacques Séguéla, cuplul Bruni-Sarkozy dorea să aibă un copil încă de la începutul relaţiei, însă nu a reuşit acest lucru în prima parte a mandatului prezidenţial al lui Nicolas Sarkozy. Însă, atunci când se aşteptau mai puţin, în opinia lui Jacques Séguéla, Carla Bruni a rămas însărcinată, la începutul acestui an.

Tatăl lui Nicolas Sarkozy a confirmat, pentru revista germană Bild, zvonul potrivit căruia cuplul prezidenţial francez aşteaptă un copil. Cu această ocazie, Pal Sarkozy, tatăl preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, spunea că şi-ar dori ca bebeluşul să fie o fetiţă.

Citeşte şi:

Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni vor mai avea un băiat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel